Så sugen

I början av maj gick en väldigt nära person till mig bort. Efter ett och ett halvt år kämpande i cancer så tog hon sina sista andetag och somnade in. Hon har varit en stor del i mitt liv lika så i min familjs liv. Hon kom in i vårt liv när jag var typ ett år och efter de följt med. När hon dog ville jag göra något för att alltid ha henne nära mig inte bara i mina tankar utan närmre. Hon fick alltså bli en del på min kropp. Jag tattuerade in en liten ängel bakom örat till minne av henne och hennes styrka och hennes otroliga kärlek till livet.
En väldigt dålig kamera bild och här är de bara tio minuter efter att den va klar ungefär.
Men som dom flesta säger gör man en vill man göra flera. Jag är så sugen på flera nu typiskt att de blev sommar för annars hade jag haft en hel del! Jag har alltid sagt att jag vill ha text och så slutade jag upp med första tattueringen som en ängel! hehe. Men till hösten vill jag göra en text, just nu är jag inne på att göra en liten text på handleden. De är så fint. Men eftersom att man fortfarande intte har rätt att bestämma helt själv måste man ju övertala mamma. Men jag har ju som sagt till hösten på mig!
jag tycker verkligen de är dö snyggt att ha en liten text på handleden!!! Dags att börja tjata då ;)
 
Idag ska jag jobba igen de var ett tag sedan men ska bli skönt att veta att man tjänar lite pengar åtminstodne. De dåliga med de här jobbet är att de bara är på helgerna då de andra som jobbar är lediga... och att de är en resturang. Slutar oftast med att man äter och äter.. Jag gick upp första gången kl åtta men av någon anledning kom jag inte upp förns halv två... typiskt.
I kväll kanske jag ska åka och träffa mina vänner en stund beror på hur sent jag slutar och om någon kan skjusa mig. :)