Saker och ting blir inte alltid som man vill

Stora förändringar i livet, ni som känner mig vet vad jag pratar om. Har därför inte haft lust eller ork att ta tag i bloggen.
Jag tror och hoppas att jag är på väg upp nu och att de kommer ordna sig, men min vän ångest är ofta och hälsar på nu förtiden. Men jag vet att tillslut reser jag mig upp. Med hjälp av min förstående familj och mina underbara vänner har helgerna inte varit så jobbiga senaste tiden då jag ständigt har något av de nära mig.  
 
Ett stor mega tack till min kära Julia som har varit där och backat mig sedan dag 1 i det här och spenderat flera dagar i veckan hos mig för att jag ej ska känna mig ensam. Julia vad vore jag utan dig? Vi har bråkat och inte pratat på flera veckor ibland men kommer alltid tillbaka till varandra, som systrar. Just nu vet jag att du är min enda säkra axel som kommer vara där genom varje steg. Du är nu den som vet allt och inte dömmer på något sätt utan bara finns där, du lyssnar när jag gråter och gråter med mig. Vi har en hel del saker att bearbeta bara vi två men de gör vi med tiden. Trotts att du har mycket i ditt liv själv så tar du dig tid att finnas för mig. Förlåt att jag inte är den bästa vännen tillbaka just nu som du är för mig. Jag älskar dig mer än något tack för att just du finns i mitt liv.
You are my person! <3