Överraskning

Jag tänkte faktiskt inte ens starta detta inlägg med mina vanliga ursäkter. Nej med all säkerhet kommer jag inte bli bättre på de här med bloggande. 
En hel del har hänt den senast tiden, jag har gått upp och ner och ibland kännt mig så sjukt borta. Efter mammas operation har livet endå börjat gå tillbaka till de vanliga.
Tuffa beslut har fattats och många nätter med ångest har de blivit.
 
 
Min bästa vän och trygga del i livet, Vilma. Just nu har jag inte de som krävs för att utväcklas med henne. Båda två behöver någon som kan lite mer än oss. Så de tuffa valet var "behålla hästen för att hon funnits i tuffa lägen och för att jag älskar henne" eller " lämna tillbaka henne och ge henne en chans att få komma till någon som kommer kunna utväckla henne och göra henne till den häst hon kan bli". Sånna här val är super tuffa man vill mer än vad man kan. Jag älskar den här hästen och hon är faktiskt min bästa vän, när Annelie dog va hon där och när livet sög va hon där. Mamma blev sjuk, hon va där! Men så länge jag inte kan ge henne mer och hon inte kan utväckla mig så är det bäst så här. Idag ska hon få åka hem, och hela nattens har ångesten varit och hälsat på mig. Ska packa ihop hennes saker och sedan åka ner till stallet för att pussa Hejdå!

 
Men efter regn kommer solsken!
Detta är Ballevalle eller typ Barlyvarly lad. Men försök att uttala de så förstår ni snart varför han kallas Ballevalle. Detta är en 20årig herre men trotts sin ålder beter han sig mer som en sju åring. Han har tävlats i både hoppning och dressyr  och dom tidigare ägarna har även ridit westen med honom. Han är ur snäll men lite ponny fasoner. Men de får man helt enkelt räkna med när man tar hem en ponny. Han har stått hos oss snart två veckor. Och jag har absolut hittat rätt. Detta är en häst som kommer kunna lära mig jätte mycket då framtiden ser ljus ut. Även om jag inte har de Känslor fyr honom som ja har för Vilma tror jag att de kommer en dag. 
 
Älska nu ge mig av till stallet och pussa hejdå! Här