Få livet att gå ihop?

Många gånger skulle jag vilja få i gång bloggen igen, med ny head och en hel del kul att skriva om. Detta är dock svårt då jag är fruktansvärt oteknisk och knappt har fattat under dom här åren med blogg hur man får in en head och att jag har väldigt dålig fantasi. Sedan ska jag då försöka underhålla den här bloggen då jag knappt har tid att få ihop livet!
 
Skaffa pojkvän 3 mil hemifrån och häst på en och samma gång va lite... annat.
Kär och galen? Alla har vi varit det och all tid man kan vill man lägga ner på den man älskar. Samtidigt har jag nu en häst som träningstempot är helt annat än det var tidigare. Kan dock inte säga att min kära inte är stöttande i mitt brinnade intresse. Här har vi killen som följer med på träningar och in-utsläpp av hästar utan eget intresse. Nykär? Eller bara underbar? Underbar jag skulle aldrig få ihop min vardag med ridningen och kärlek om det inte vore för att han stöttar. Jätte gladd att jag hittat någon som ser och förstår hur mycket hästarna hjälper mig för att må bra. Även om livet endå är på topp så har det motgångar. Inte alla som inser att detta tar tid utan istället bara ser att jag försvunnit och skaffat kille. Absolut tar kärleken tid, men kärleken får tid genom att finnas i mitt intresse. Man får en käftsmäll men man reser sig igen. Bara jävligt jobbigt att få den där smällen.
 
 
Ridningen går bara frammåt, helt underbart att ha en häst som kan. Nu är det full fokus på att vi ska hitta varandra och få mig till hans kunskapsnivå. Vilket är såå kul igår tränade jag för Sussane Widner som jag tränat för sedan jag började rida för ett par JÄTTE många år sedan känns det som. Så kul att höra henne säga att hon ser stora framsteg i min ridning på sån kort tid. Vi jobbar på och 26 maj ska jag åka på min första Pay and Jump. Nervös? JA, första gången på typ 7 år. Saker har ändrats och jag har tyvärr börjat få de där "säkerhetstänket" jag aldrig tidigare haft. Vilket sätter lite stopp på mig. Men jag jobbar bort det. Det ska bli så kul att få börja tävla hoppning i sommar och jag längtar till självförtroendet kommer och hälsar på ;)