Ryttareliten

 
Har ni sätt de nya programet Ryttareliten på 1an?
Måste ju säga att de är otroligt kul att se.
 
Lisen och Peder Fredricson, gillar man ju bara mer och mer för varje minut av programet. Snacka om jordnära och fina hästmänniskor. Älskar verkligen programet. Och man får verkligen en fin bild utav att de är just hästarna och inte tävlandet som är deras prio ett, vilket jag verkligen älskar.
 
Charlotte och Rasmus Haid Bondergaard, är ju dressyr vilket inte intresserar mig på samma sätt. Men även sättet där det ständigt pratas om dyra hästar som "pappa" köpt osv så får man en liten snobbig bortskämd flicka bild av henne. Rasmus känns som lille toffeln pappa köpt åt Charlotte. Tycker det verkar som att han inte får samma möjlighet att stå i centrum som hon gör då allt ständigt handlar om henne på nå vis. (Min uppfattning och absolut inte den rätta)
 
Sen har vi Alexander och Daniel Zetterman. Ja Alexander tycker jag inte fått någon vidare platts alls i dessa två avsnitt och man har egentligen bara sätt broden. Daniel har jag verkligen svårt för efter 2:a avsnittet då han står och spydigt skäller ut sin höstskötare och inte många minuter senare i programet säger att hästskötaren ska kunna allt detta för att han inte ska behöva vara i stallet på en vecka innan tävlingen för att "ladda" vilket jag verkligen inte förstår? Då känns det ju mest som att man är där för prispenngar och inte själva häst sporten. Men Ja som sagt svårt och avgöra en personlighet genom ett pogram såhär.
 
Så ni som sätt detta vad tycker ni om dom sex huvudpersonerna i detta program?