Fynda gammalt som nytt

Helgen spenderade jag i Årsunda med Emil, febrig och förkyld har jag varit. Men då och då har jag fått en liten energikick som resulterat i att fålla gardinerna till husvagnen och packat in lite tallrikar och liknande.
Två plastglas 14:-/st, två frukosttallrikar 14:-/st, en salladsskål 24:- och salladsbestik 24:- fyndat på den lokala Ica Butiken. Perfekt att ha i husvagnen. 

Svärfar min är väl ungefär som jag, sammlar och gillar inte att kasta. Och sedan har han ett öga för att hitta saker på loppis. "När du startar eget och gifter dig med Emil ska  du få dessa av mig" Sa han i helgen om denna hårfön från 1957 och en "klimason" från 50 talet han köpt tidigare på loppis!
 
Hur häftigt som helst och roligast av allt är att den faktiskt fungerar. Ja så nu vet jag vad jag har att vänta mig, bara att gifta mig med sonen hans och skaffa egen salong så är denna skönhet min ;) haha 
 
Har också fått träffa sötaste lilla John, Emils kusinbarn som bara är 12 dagar gammal och hur liten som helst då han föddes 1 månad för tidigt. Och där satt jag med de lilla knytet i famnen och tänkte... om denna lilla är så här liten och bara är en månad tidig. Hur liten kommer inte då min lilla gudson vara? Som för övrig går in i Vecka 24 i dag!!! Vilken lättnad, nu kan han stanna lite till också tycker jag då!! ;) Sökte på nätet och fick fram att lika lång som en linjal är min lilla knodd just nu... Vilket är hur lite som helst?! Han kommer ju gå av på mitten.Så lille man stanna i magen ett tag till så din gudmor slipper vara rädd att du ska gå av när jag ska röra vid dig!